Qui sóm?

BINARI TIC, S.L.

BINARI TIC, S.L. és una empresa dinàmica amb una dilatada experiència en els serveis de les tecnologies de la informació i comunicacions. BINARI TIC, S.L. neix l'any 2001 i des de llavors no ha parat d'oferir nous serveis als seus clients, adaptant ràpidament als canvis tecnològics experimentats durant aquests anys.

Intentem contínuament oferir un servei de qualitat a un preu raonable. Creiem que la tecnologia ha de ser una eina i no un suplici, per això assessorem els nostres clients perquè facin servir les eines que realment necessiten, i no allò que els intenten vendre, però que mai utilitzaran. Amb aquesta filosofia vam aconseguir reduir els costos tant d'inversió com de manteniment de les infraestructures dels nostres clients, i l'experiència al final acaba sent sempre satisfactòria.

Experiència

Des de 2001, hem acumulat molta experiència i com a conseqüència d'això els nostres professionals també, si tenim en compte que el 80% de la plantilla actual porta amb nosaltres més de 10 anys, això passa a ser una dada important, per què a part de tenir formació continuada, aquesta experiència no s'aconsegueix si no és a base de temps.

Flexibilitat

Ens considerem una empresa flexible, per què ens adaptem a les necessitats dels clients i intentem estudiar la millor manera de treballar individualment amb cada un. Creiem que és important comprendre les característiques de cada empresa i facilitar-los les millors opcions de servei per a ells.

Compromís

Aquesta característica és molt important per oferir un servei de qualitat, sabem que comprometre'ns en els projectes dels nostres clients com si fossin nostres, acaba sent una de les claus d'èxit en tots dos sentits.
1

CONSULTORIA INFORMÀTICA

Volem escoltar la seva problemàtica i els seus objectius i conjuntament amb la seva empresa planificar la millor solució per avui, sense perdre de vista els nous reptes que l'empresa es proposi, ja sigui en estratègia d'internet, optimitzar els seus recursos locals telemàtics així com la centralització de la informació o la solució definitiva de programari de gestió per a la seva organització.

2

IMPLANTACIÓ

Prèvia anàlisi de la problemàtica o necessitat existent i una vegada realitzada la valoració real de les necessitats de l'organització, proposem la solució a desenvolupar, es determinen les fases de la implantació, així com els responsables que executessin la mateixa. La posada en marxa es realitza sempre paral·lelament al desenvolupament de l'activitat normal de l'empresa.

3

POSTVENDA

Un cop implantada la solució, BINARI TIC, S.L. ofereix els seus serveis de postvenda, siguin assistencials, de suport, o d'ampliació de projecte.
  • S'estableix un pla de manteniment.
  • S'estableix un servei de postvenda per resolució d'incidències.
  • S'estableix un pla d'informació al client de possibles millores.