Els clients d'avui són usuaris molt actius que investiguen molt abans de prendre una decisió. La majoria coneixen una àmplia gamma de programes de facturació, comptabilitat, laboral i per descomptat, també són coneixedors dels nostres.

La major part d'ells ja tenen implantada una solució a les seves empreses, solucions que poden ser molt vàlides però que presenten un elevat cost d'adquisició o manteniment, o potser una complexitat excessiva.

Binari TIC, S.L. distribuidor autoritzat de Software Delsol, us ofereix un programari professional, amb un nivell i qualitat a l'altura dels més coneguts i que a més ofereix molts avantatges.

T'oferim un programari gratuït, amb el que s'evita la pirateria. És un programari que porta al mercat més de vint anys i que segueix creixent i adaptant-se a les noves exigències gràcies a les aportacions dels Usuaris Registrats.

AVANTATGES

  • Programes d'escriptori gratuïts: L'usuari no ha de desemborsar cap quantitat inicial per descarregar i utilitzar el programari.

  • Actualitzacions opcionals: Es pot optar per mantenir el programa actualitzat amb qualsevol dels registres.

  • Manteniment opcional: Es pot optar per una varietat de manteniments anomenats Registres i que ofereixen suport tècnic a l'usuari.

  • Registres econòmics: Els preus dels Registres es troben entre els més econòmics del mercat.

Productes d'escriptori

Els nostres productes gratuïts d'escriptori són FACTUSOL, CONTASOL, NOMINASOL, ESTIMASOL, GESTORSOL i TPVSOL

FACTUSOL

És un ampli programa de facturació amb el qual es pot controlar l'àrea de compres, tot el relatiu a clients i documents de venda, el magatzem i l'estoc, tota la part administrativa, generar múltiples informes, connectar amb un web, etc. Adaptable a múltiples sectors i àrees de negoci.
El seu entorn ho fa amigable i àmpliament configurable.

Més informació

CONTASOL

Programa de comptabilitat general vàlid per a tot tipus d'empreses. Tota la legislació al dia i una fàcil introducció de seients faciliten el control de la comptabilitat d'una empresa. Inclou l'emissió de tots els impostos telemàticament.

Més informació

NOMINASOL

Programa de confecció de nòmines de treballadors i assegurances socials. Connexió amb Contrat@, Siltra, Sistema RED o Winsuite, Certific@2, etc. Enllaça amb CONTASOL facilitant la comptabilització de les nòmines.

Més informació

ESTIMASOL

Programa de comptabilitat per a autònoms en règim d'estimació o mòduls. Facilitat per a la introducció de les despeses i ingressos i emissió de llibres i impostos. Inclou l'emissió de tots els impostos telemàticament.

Més informació

GESTORSOL

Programa de gestió administrativa orientat al sector serveis amb el qual es pot controlar tot el que fa referència a compres, despeses i vendes.

Més informació

Serveis Nube10

NUBE10 és la denominació genèrica dels serveis que Software DELSOL ofereix en el núvol

DELSOL 360°

És un programa que incorpora totes les àrees de l'empresa, facturació, comptabilitat i laboral. S'instal·la a sistemes Windows utilitzant la potència dels programes d'escriptori i la flexibilitat que ofereix tenir les dades en el núvol.
Permet a l'usuari seleccionar el tipus de comptabilitat que utilitzarà, si és per estimació o general, el tipus de facturació, si serà amb estoc o de serveis, gestió de nòmines i assegurances socials i TPV.
Es pot contractar DELSOL 360 ° sense suport o amb suport.

Més informació

BOTIGA VIRTUAL

Servei que permet crear i mantenir una botiga virtual enllaçada a DELSOL 360°.
Des d'un panell de control permet seleccionar el disseny d'entre multitud de plantilles.
Permet triar entre 2 tipus de necessitats, Personal o Empresa. Ofereix allotjament i gestió de domini.

Més informació

PREVENTA

Programa de gestión de autoventa y preventa en la Nube que permite gestionar ventas desde un dispositivo móvil que disponga de conexión a internet. Diseñado especialmente para Smartphone con navegador web.
Se puede contratar sin soporte o con soporte. En ambos casos se obtiene alojamiento para los datos y actualizaciones del programa. Si se contrata con soporte, se obtiene apoyo técnico a todas las consultas derivadas de su utilización.

Més informació