AIG és l'única companyia de programes de gestió d'empresa del mercat espanyol que assumeix el compromís de donar els seus millors productes en una única versió de baix cost. No existeixen versions superiors, les versions estàndard són les superiors; perquè en AIG tots els usuaris són usuaris de primera.

Desenvolupem programari des de l'any 1994 i comptem amb la confiança de més de 65.000 usuaris.

Els nostres productes reuneixen els valors clau de la nostra filosofia: qualitat i eficàcia a un preu a l'abast de tot tipus de negoci. Tots els programes de gestió d'empresa AIG estan desenvolupats amb tecnologia pròpia i funcionen sense límit de llocs i sense cost addicional per l'ús en xarxa local.

Vam llançar puntualment Service packs per actualitzar els programes per internet amb un ferm compromís de mantenir sempre al dia als nostres usuaris.

Disposem d'un Departament de Suport amb equip tècnic propi. Contracta el nostre servei de Manteniment i treballa amb la tranquil·litat de comptar amb professionals que resoldran els teus dubtes i incidències i vetllaran per la seguretat de les dades de la teva empresa. El nostre departament de Suport soluciona problemes amb màxima agilitat gràcies al servei de teleassistència, evitant que la teva empresa es paralitzi.

La nostra xarxa de distribució compta amb més de 2.000 punts de venda a tot Espanya entre botigues d'informàtica i grans magatzems. També pots adquirir còmodament programes de gestió AIG i subscriure-us al contracte de Manteniment mitjançant la nostra botiga en línia, aquí.

El nostre departament de Formació posa a la teva disposició cursos especialitzats que et permetran treure-li el màxim rendiment als teus programes AIG, així com aprendre a personalitzar tu mateix amb l'entorn Core Light, per crear noves eines en funció de les necessitats del teu negoci.